Често задавани въпроси

Регистрацията е важна, защото регистрираните потребители ползват пълната функционалност на сайта и имат достъп до цялостната информация в него (цени, количество, запитване за продукта и др.).

За да се регистрирате успешно в сайта на МиПлант, на първо място е необходимо да сте дентален лекар или дентален дилър. Ако отговаряте на това условие, попълвате полетата към съответната за Вас категория.

Проблемът с неуспешна регистрация, в случай, че сте член на СБЗ, е несъоветствие в информацията, която сте попълнили с информацията, която имаме в нашата база данни. Системата автоматично проверява попълнената информация с тази, която имаме ние, на база на което, регистрацията е успешна, или неуспешна. Причините за несъответствие могат да бъдат: неактуална информация в базата данни на МиПлант, или правописна или друга грешка в попълването на задължителните полета от Вас.

В този случай, служител на МиПлант ще се свърже възможно най-бързо с Вас, за да асистира завършването на регистрацията Ви!

Да! Ако сте се регистрирали успешно и желаете да се логнете в сайта www.miplant.bg, Вие трябва да отворите e-mail-а, изпратен от МиПлант на посочения от Вас елетронен адрес, за да вземете номера и паролата за влизане в сайта.

Ако по една или друга причина, не можете да влезете в пощенската кутия посочена при регистрация, и не можете да видите номера, с който да се логнете в сайта, съветът ни е да позвъните на МиПлант на посочените телефонни номера. 

За да правите поръчки през сайта, на първо място трябва да сте влезли в акаунта си. След това избирате продукта, който желаете да поръчате, и натискате бутона “поръчай”. Ако искате повече от един брой от съответния продукт, пишете желаното от Вас количество в число, и след това задължително натискате бутона “Обнови количествата”.

Ако сте приключили с поръчката, кликнете върху бутона “Оформи поръчката”. Когато направите това, на екрана Ви излизат данните, които сте попълнили при регистрацията в сайта. Ако не сте въвели данни за фактура, но желаете да получите такава, изберете опцията “желая да получа фактура” и попълнете съответните полета.

Не! Вие може да включите всичките желани от Вас продукти, в една поръчка. Просто си избирате продукт, оформяте желаното количество, и се връщате в менюто на сайта, за да си изберете друг продукт. След натискане на бутона “Поръчай”, желаният от Вас продукт автоматично влиза във Вашата кошница.

След последната стъпка, изпращане на оформената поръчка, очаквайте съвсем скоро в рамките на работния ден (от понеделник до петък), служител на МиПлант да се свърже с Вас, за да уточните удобен за Вас вариант за получаване на поръчаните продукти и плащането им. Сайтът не е обвързан с наличните количества в дадения момент на поръчката и поръчката Ви не води автоматично до покупка.

Всички цени, посочени в сайта на МиПлант, са с включено ДДС, като не включват такса за доставка с куриер, ако се налага такъв. При извършване на поръчка за стойност над 150 лв., доставките за град София са за сметка на МиПлант.

Имате въпрос?
Свържете се с нас!